Wile 200 Coffee
Mittaa nopeasti ja tarkasti papujen kosteus, hehtolitrapaino ja lämpötila
Wile 200 Coffee mittaa nopeasti ja tarkasti kahvi- ja kaakaopapujen kosteuden, hehtolitrapainon ja lämpötilan. Lisäksi se opastaa sinua saavuttamaan mahdollisimman tarkkoja mittaustuloksia, jolloin ali- tai ylikuivaamisen mahdollisuus pienenee. Mittaustuloksen saat nopeasti, jopa 7 sekunnissa!
Tarkka ja luotettava mittaustulos
W200 Coffee -mittarissa on monia muita mittareita selkeästi suurempi näytekoko. Suuren näytekoon ansiosta saat kerralla kattavamman otannan mitattavista pavuista eivätkä esimerkiksi yksittäiset pavut vääristä tulosta. Helppokäyttöinen, selkeällä ja valaistulla näytöllä varustettu mittari opastaa käyttäjää ja mahdollistaa luotettavat mittaustulokset myös kokemattomampien mittaajien käyttämänä.
Mittari tasaa painokompensaatiolla kahvi- ja kaakaopapujen sisäisiä lajike-eroja ja kausivaihtelusta johtuvia rakennevaihteluja.
Mittaa myös hehtolitrapainon
Erinomainen käyttömukavuus
Wile 200 Coffee -mittaria käyttäessäsi et tarvitse voimaa: täytä vain mittarin päälle kiinnittyvä läpinäkyvä pudotin, vapauta pavut mittakammioon ja tasaa näyte mittarin patentoidulla näytteentasaajalla. Ylimääräiset pavut jäävät siististi mittakupin ympärille muotoiltuun kaukaloon.
W200 Coffeella mittaaminen on myös nopeaa: mittari ei vaadi puhdistusta mittausten välillä, kuten esimerkiksi murskaavat mittarit.
Pakkauksessa on mukana:
- mittari
- laukku ja kantohihna
- paristot
- USB-kaapeli
- käyttöohje
Kosteuden mittausalue kahville alkaa 2 %:sta (roasted coffee) päättyen 24 %:iin (green coffee, parchment coffee) . Kaakaon mittausalue 3 – 18 %. Mittaustuloksen tyypillinen toistettavuus: ±0,3 %-yksikköä (green coffee, roasted coffee) ja 0,6 % (parchment coffee , cocoa).
Tärkeää! Wile-mittarin papuasteikot on laadittu vastaamaan mahdollisimman hyvin yleisiä vakiopapulaatuja. Papujen ominaisuudet voivat kuitenkin vaihdella esimerkiksi poikkeavien kasvuolosuhteiden tai uusien lajikkeiden takia. Ota aina useampia näytteitä ja käytä tuloksena niiden keskiarvoa.
Vinkki! Parhaimman mittaustarkkuuden pavuillesi saat, kun mittarin ja papujen lämpötila on 16–32˚C. Mittarin ja papujen tulee olla mahdollisimman saman lämpöisiä ja näyte kannattaa säilyttää mahdollisimman ilmatiiviissä astiassa. Luotettavan tuloksen saamiseksi näytteen tulee olla edustava. Huomaathan, että tulevien ohjelmistopäivitysten myötä sekä mitattavien papujen määrä että kosteuden mittausalueet voivat muuttua.