Mittaa nopeasti ja tarkasti papujen kosteus, hehtolitrapaino ja lämpötila

Wile 200 Coffee mittaa nopeasti ja tarkasti kahvi- ja kaakaopapujen kosteuden, hehtolitrapainon ja lämpötilan. Lisäksi se opastaa sinua saavuttamaan mahdollisimman tarkkoja mittaustuloksia, jolloin ali- tai ylikuivaamisen mahdollisuus pienenee. Mittaustuloksen saat nopeasti, jopa 7 sekunnissa!

Tarkka ja luotettava mittaustulos

W200 Coffee -mittarissa on monia muita mittareita selkeästi suurempi näytekoko. Suuren näytekoon ansiosta saat kerralla kattavamman otannan mitattavista pavuista eivätkä esimerkiksi yksittäiset pavut vääristä tulosta. Helppokäyttöinen, selkeällä ja valaistulla näytöllä varustettu mittari opastaa käyttäjää ja mahdollistaa luotettavat mittaustulokset myös kokemattomampien mittaajien käyttämänä.

Mittari tasaa painokompensaatiolla kahvi- ja kaakaopapujen sisäisiä lajike-eroja ja kausivaihtelusta johtuvia rakennevaihteluja.

Mittaa myös hehtolitrapainon

Kosteusmittaustuloksen lisäksi W200 Coffee näyttää joka mittauksella myös senhetkisen hehtolitrapainon: et tarvitse enää erillistä hehtolitrapainovaakaa.

Erinomainen käyttömukavuus

Wile 200 Coffee -mittaria käyttäessäsi et tarvitse voimaa: täytä vain mittarin päälle kiinnittyvä läpinäkyvä pudotin, vapauta pavut mittakammioon ja tasaa näyte mittarin patentoidulla näytteentasaajalla. Ylimääräiset pavut jäävät siististi mittakupin ympärille muotoiltuun kaukaloon.

W200 Coffeella mittaaminen on myös nopeaa: mittari ei vaadi puhdistusta mittausten välillä, kuten esimerkiksi murskaavat mittarit.

Pakkauksessa on mukana:

  • mittari
  • laukku ja kantohihna
  • paristot
  • USB-kaapeli
  • käyttöohje

Kosteuden mittausalue kahville alkaa 2 %:sta (roasted coffee) päättyen 24 %:iin (green coffee, parchment coffee) . Kaakaon mittausalue 3 – 18 %. Mittaustuloksen tyypillinen toistettavuus: ±0,3 %-yksikköä (green  coffee, roasted coffee) ja 0,6 % (parchment coffee , cocoa).

Tärkeää! Wile-mittarin papuasteikot on laadittu vastaamaan mahdollisimman hyvin yleisiä vakiopapulaatuja. Papujen ominaisuudet voivat kuitenkin vaihdella esimerkiksi poikkeavien kasvuolosuhteiden tai uusien lajikkeiden takia. Ota aina useampia näytteitä ja käytä tuloksena niiden keskiarvoa.

Vinkki! Parhaimman mittaustarkkuuden pavuillesi saat, kun mittarin ja papujen lämpötila on 16–32˚C. Mittarin ja papujen tulee olla mahdollisimman saman lämpöisiä ja näyte kannattaa säilyttää mahdollisimman ilmatiiviissä astiassa. Luotettavan tuloksen saamiseksi näytteen tulee olla edustava. Huomaathan, että tulevien ohjelmistopäivitysten myötä sekä mitattavien papujen määrä että kosteuden mittausalueet voivat muuttua.

Tuotetiedot

Valaistu, opastava LCD-näyttö
On
USB-portti asteikkopäivityksiä varten
On
Automaattinen lämpötilakompensointi
On
Patentoitu, sisäänrakennettu näytekoontasaaja
On
Automaattinen keskiarvon laskenta
On
Automaattinen virran katkaisu
On
Alhaisen paristojännitteen varoitus
On
Käyttölämpötila
5 – 45 °C
Näytön tarkkuus
0,1 %-yksikköä
Paristot
4 x AA
Takuu
1 vuosi
Suositushinta (alv 24 %)
640,90 €
Wile-tuotekoodi
7000200-COFE1
EAN-koodi
6417160101968

Mitattavat pavut

Mitattava papu
Kosteuden mittausalue
Green coffee
6–24 %
Parchment Coffee
10–26 %
Roasted Coffee
2–14 %
Roasted Coffee, Dark
2–12 %
Cocoa
3–18 %