Mittaa nopeasti ja tarkasti viljan kosteus, hehtolitrapaino ja lämpötila

Wile 200 mittaa nopeasti ja tarkasti viljan kosteuden, hehtolitrapainon ja lämpötilan. Lisäksi se opastaa sinua saavuttamaan mahdollisimman tarkkoja mittaustuloksia, jolloin ali- tai ylikuivaamisen mahdollisuus pienenee. Mittaustuloksen saat nopeasti, jopa 7 sekunnissa!

Tarkka ja luotettava mittaustulos

W200-mittarissa on monia muita viljamittareita selkeästi suurempi näytekoko. Suuren näytekoon ansiosta saat kerralla kattavamman otannan mitattavasta viljasta eivätkä esimerkiksi yksittäiset vihreät jyvät vääristä tulosta. Helppokäyttöinen, selkeällä ja valaistulla näytöllä varustettu mittari opastaa käyttäjää ja mahdollistaa luotettavat mittaustulokset myös kokemattomampien mittaajien käyttämänä.

Mittari tasaa painokompensaatiolla viljalajien sisäisiä lajike-eroja ja kausivaihtelusta johtuvia jyvän rakennevaihteluja.

Mittaa myös hehtolitrapainon

Kosteusmittaustuloksen lisäksi W200 näyttää joka mittauksella myös senhetkisen hehtolitrapainon: et tarvitse enää erillistä hehtolitrapainovaakaa.

Erinomainen käyttömukavuus

Wile 200 -mittaria käyttäessäsi et tarvitse voimaa: täytä vain mittarin päälle kiinnittyvä läpinäkyvä pudotin, vapauta vilja mittakammioon ja tasaa näyte mittarin patentoidulla näytteentasaajalla. Ylimääräinen vilja jää siististi mittakupin ympärille muotoiltuun kaukaloon.

W200:lla mittaaminen on myös nopeaa: mittari ei vaadi puhdistusta mittausten välillä, kuten esimerkiksi murskaavat mittarit.

Pakkauksessa on mukana:
  • mittari
  • laukku ja kantohihna
  • paristot
  • USB-kaapeli
  • käyttöohje

Mittausalue vaihtelee viljoittain ja markkina-alueittain 1 ja 38 %:n välillä. Viljoille tyypillinen mittausalue on 5 – 30 % ja öljykasveille 2 – 25 %. Mittaustuloksen toistettavuus: ±0,3 %-yksikköä varastointikuivalle viljalle.

Tärkeää! Wile-mittarin vilja-asteikot on laadittu vastaamaan mahdollisimman hyvin yleisiä vakioviljalaatuja. Viljan ominaisuudet voivat kuitenkin vaihdella esimerkiksi poikkeavien kasvuolosuhteiden tai uusien lajikkeiden takia. Tästä syystä suosittelemme, että puintikauden alussa tarkastat aina, että mittarisi lukemat käsillä olevalla viljalaadulla vastaavat käyttämäsi viljavastaanoton uunikokeen lukemia. Ota aina useampia näytteitä ja käytä tuloksena niiden keskiarvoa.

Ohjeet luotettavaan mittaustulokseen

Vinkki! Parhaimman mittaustarkkuuden viljallesi saat, kun mittarin ja viljan lämpötila on 16–32˚C. Mittarin ja viljan tulee olla mahdollisimman saman lämpöisiä ja näyte kannattaa säilyttää mahdollisimman ilmatiiviissä astiassa. Luotettavan tuloksen saamiseksi näytteen tulee olla edustava. Katso ohjeet edustavan viljanäytteen ottoon 

Huomaathan, että tulevien ohjelmistopäivitysten myötä sekä mitattavien viljojen määrä että kosteuden mittausalueet voivat muuttua.

Tuotetiedot

Valaistu, opastava LCD-näyttö
On
USB-portti asteikkopäivityksiä varten
On
Automaattinen lämpötilakompensointi
On
Patentoitu, sisäänrakennettu näytekoontasaaja
On
Automaattinen keskiarvon laskenta
On
Automaattinen virran katkaisu
On
Alhaisen paristojännitteen varoitus
On
Käyttölämpötila
5 – 45 °C
Näytön tarkkuus
0,1 %-yksikköä
Paristot
4 x AA
Takuu
2 vuotta
Suositushinta (alv 24 %)
640,90 €
Wile-tuotekoodi
7000200-FI1
EAN-koodi
6417160102668

Mitattavat viljat suomessa

Mitattava vilja
Kosteuden mittausalue
Vehnä
5–33 %
Ohra
5–30 %
Kaura
8–30 %
Rehukaura
5–36 %
Ruis
6–36 %
Rypsi
1–27 %
Rapsi
2–30 %
Timotei
6–26 %
Herne
6–35 %
Puna-apila
6–37 %
Valkoapila
6–37 %
Kumina
5–26 %
Tattari
5–26 %
Härkäpapu
6–30 %
Papu
5–22 %
Speltti
8–30 %
Pellava
3–20 %
Nurminata
6–32 %
Ruokonata
6–33 %
Hamppu
4–18 %